Valtakunnallista Partioviikkoa vietetään 18.24.4.2022.

Partiolaiset näkyvät viikon aikana katukuvassa normaalia enemmän, kun Kampin Narinkkatorin pop up -partiokolo tarjoaa kaikille ikäkausille ohjelmaa tiistaista torstaihin kello 17–20.30. Poimi lippukunnallesi sopivaa ohjelmaa ja hyödynnä erilaiset tapahtumat myös uusien partiolaisten ja vetäjien innostamiseksi! 

Vuoden 2022 Partioviikon tapahtumat:

19. –21.4. Pop up -partiokolo eli Poppari Narinkkatorilla

Pop-up kolo eli Poppari on Helsingin keskustassa Narinkkatorilla järjestettävä kaikille avoin tapahtuma partioviikolla tiistaista torstaihin klo 17-20:30. Tapahtuma on suunnattu kaikille ikäkausille, mikä tekeekin siitä erinomaisen partioviikon kokouskohteen kaikille ryhmille sudenpentulaumasta vaeltajaporukoihin.

20.4. Maailman 10. nopeimmat partiotaitokilpailut vaeltajille ja aikuisille

Maailman 10. nopeimmat PT-kisat on kilpailunnälkäisten vaeltajien ja aikuisten kohokohta Partioviikolla. Tänne otetaan omat kaverit mukaan, sopiva pilke silmäkulmaan ja eikun kisaamaan! Kilpailu on nopsa, muutaman tunnin ohjelma leikkimielistä kisailua, johtajahuoltoa ja älynväläyksiä. Mini-kisa mahdollistaa karkaamisen arjen pyörteistä. Vaikka kisatrikoot olisivat viime vuosina jääneet kaappiin, täällä kelpaa kisata juuri sellaisella sykkeellä ja huumorilla kuin huvittaa.

23.4. Törmä 2022 piirin kevätmestaruuskilpailu

Itä-Helsingin lippukunnat kutsuvat kaikki seikkailijat ja tarpojat mukaan kisaamaan PäPan päiväsarjojen piirinmestaruuksista Törmä 2022 -kisaan Itä-Helsinkiin. Kisakutsun löydät täältä!

23.4. Tervetuloa partioon -koulutus

Tervetuloa Partioon -koulutus lähiretken merkeissä Vuosaaressa hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä. Vinkkaa ja kutsu Terkku-kurssille partiotoimintaan innostuneet tai siitä kiinnostuneet aikuiset ja huoltajat. Terkku ei velvoita osallistujaa mihinkään, mutta muutamassa tunnissa saa hyvän kuvan nykypäivän partiotoiminnasta. Koulutus alkaa klo 10.30 ja kestää kolme tuntia.

23.4. Partioviikon juhlahartaus

Partioviikon juhlahartaus järjestetään tuomiokirkon kryptassa klo 12.30 alkaen (sisäänkäynti Kirkkokatu 18). Tervetuloa juhlistamaan yrjönpäivää ja Partioviikkoa yksin, kaksin, johtajiston tai koko lippukunnan voimin! (Tilaisuuden kesto on noin tunti).

24.4. Omatoimitapahtuma SuperSupen viitta sudenpennuille

Lue lisää SuperSupen järjestämisestä omatoimitapahtumana ja tilaa SuperSupe-reppu tapahtumamerkein.

24.4. Mannerheim-solkien luovutustilaisuus

Kutsut tilaisuuteen toimitetaan lippukunnille, joita luovutustilaisuus koskee.

 

Katso tunnelmia vuoden 2021 partioviikolta: